Rowing Innovation and Sports Engineering

Het team

Al sinds 2013 is RISE één van de vele innovatieve Dream-teams van de TU Delft. Nu drie jaar verder, nog steeds in volle gang om snelle roeiboten te maken. Het team, bestaande uit gemotiveerde studenten van de TU Delft, de Haagse Hogeschool en de Hogeschool Inholland. Studenten van allerlij verschillende disciplines die bij elkaar zijn gekomen, om te werken aan een fantastisch sport project. Zo hebben wij in het team studenten van Werktuigbouwkunde, Industrieel ontwerpen, Technische bestuurskunde, etc. Het team is opgebouwd uit vier onderdelen: Management, Public Relations, Finance en Research & Development. Met het huidige team zullen we dit jaar de boot verder perfectioneren om zo uiteindlijk het hoofddoel te kunnen bereiken: de snelste boot ter wereld en een wereldrecord behalen op de twee kilometer.

Interesse om onderdeel te worden van dit team (ook als stage)? Vul dan dit formulier  in en mail deze naar recruitment@risedelft.nl.

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar

Management

Karsten Koelewijn – Team Manager

 

 

Public relations

Amber Middelhoek – PR Manager

Laurens Oei – Chef Events

Maurits Verheijen – Chef Sponsor

Bernard Bot – Chef Media

Finance

Koen Meijer – Acquisition

Lucas Kluiters – Treasurer

Research and Development

Jaep Koning – Chief Engineer & Chief Hydrofoils

Lukas Müller – Hydrofoil Engineer

Het doel

Wij willen de reguliere roeisport stimuleren om nieuwe technieken en methodes toe te passen. Het ontwerp van een roeiboot is, op enkele kleine details na, al decennia lang ongewijzigd. Vele andere sporten, denk aan zeilen of schaatsen, zijn continu bezig met innoveren. Er is bij roeien ook positieve vernieuwing mogelijk, bijvoorbeeld: rolriggers in meerpersoons boten. RISE is van mening dat verandering onze sport ten goed zullen komen en inspireert graag roeiers, coaches, en andere enthousiastelingen tot het denken buiten de traditionele grenzen van de roeisport.

De focus van het aankomende jaar is PR. De boot is begin februari vaarklaar en zal op verschillende roei-evenementen worden gepresenteerd aan het publiek. Bovendien zal er aan het einde van het roeiseizoen een recordpoging worden gedaan op de 2000 meter. Details hierover kunnen we nog niet prijsgeven (er wordt nog gebeld en overlegd), maar als de wind goed staat zal de recordpoging niet lang duren. Hiernaast zal er worden gewerkt om nieuwe sponsoren aan te trekken en oude sponsoren enthousiast te maken.

Sponsors

Sponsoropties

Om deze roeiboot te bouwen, zijn we afhankelijk van onze partners. Voor de aankomende boot zijn we op zoek naar nieuwe  partners die het project sponsoren. Als partner kunt u het project financieel steunen of met uw kennis en materialen.

Bent u geïntereseerd om met ons te samenwerken? Neem dan contact op met het team!

Contact

Contact

  • Adress: Stevinweg 4, 2628CN, Delft
  • Phone: (+31) 15 278 70 67
  • Email:

Questions, suggestions or ideas?